Powerhoop

Hvis du ønsker at komme i bedre form, så kan powerhoop øvelser være vejen frem. Det garanterer en sjov og anderledes træning, der hurtigt giver resultater.

Hvad skal man bruge til at lave powerhoop øvelser?

Hvis man ønsker at kaste sig ud i at lave disse øvelser, så skal man først og fremmest anskaffe sig en powerhoop. En powerhoop minder om en hulahopring, som de fleste nok har stiftet bekendskab med i barndommen. Powerhoop er et mærke, og de fås i forskellige varianter. Så længe du kigger efter en hulahop ring med vægt, så svarer det til en powerhoop. En powerhoop er dog polstret og en del tungere end en almindelig hulahopring. Øvelserne giver en effektiv træning til maven, taljen og numsen, da de styrker musklerne disse steder. Powerhoops ringene kan let skilles ad, så de er nemme at opbevare og transportere.

Inden man går igang med at lave øvelserne, så er det vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse. Powerhoop findes i 3 størrelser på 1,5 kg (3B); 1,7 kg (4B) og 2,2 kg (5B) til voksne og i 1 størrelse til børn. Derudover findes der også powerhoop armringe. Alle powerhoops kan bruges af alle, men der findes alligevel nogle retningslinjer, som det er klogt at skele til, så man ikke kommer til skade under træningen:

  • 4B er den mest populære størrelse og passer til de fleste. Den er god til nybegyndere.
  • 3B er et bedre valg, hvis du vejer mindre end 60 kg, hvis musklerne i maven og lænden ikke er så stærke, eller hvis du nemt får blå mærker.
  • 5B anbefales til mænd samt til de mere øvede powerhoopudøvere.

Køb en nu og kom i form med det samme.

Sådan laves powerhoop øvelser

Hvis du er højre håndet, køres powerhoopen venstre om. Hvis du er venstrehåndet, så køres powerhoopen højre om.

1. Du begynder med at stå med din powerhoop rundt om livet. Hold om den med begge hænder, så hænderne er tæt ind til kroppen og du har 2 led i ryggen.

2.  Stil herefter fødderne i hoftebreddets afstand. Sæt venstre fod frem, så der er ca. 10 cm fra venstre hæl til højre fod. Buk en smule i knæene. Drej herefter hele overkroppen og din powerhoop over til højre, samtidig med at du mærker at den er i lænden hele tiden.

3. Sving din powerhoop så hurtigt som muligt mod venstre og bevæg hofterne frem og tilbage. (Forestil dig at du skubber powerhoopen væk med maven).

Husk at lave øvelserne begge veje, så muskulaturen bliver styrket ens på begge sider.